NÄYTTELYKUTSU

Naisenkuvia naisille
LesBisk bild

Tribaditapahtumassa syyskuussa 2001 järjestetään myös taidenäyttely Naisasialiitto Unionin tiloissa. Näyttelyyn on tarkoitus koota kattava läpileikkaus tämänhetkisestä suomalaisesta lesbo/bi/transtaiteesta. Kaikilla (nais)taiteilijoilla ja taiteen opiskelijoilla on nyt tilaisuus hakea tähän näyttelyyn!

Näyttelyaikataulu:

- Ensimmäisessä vaiheessa osallistujat lähettävät näyttelytoimikunnalle portfolion tai vastaavan, jossa esitellään näyttelyyn ehdotettavat teokset/teossarjat. ( Max 3 teosta tai teossarjaa/osallistuja.) Näyttelyyn voi ehdottaa vapaasti eri materiaaleilla ja tekniikoilla tehtyjä teoksia/teossarjoja, jotka liittyvät näyttelyn teemaan. Liitä hakemukseen kirjallinen selvitys, jossa kerrot miten teoksesi liittyvät teemaan.

- Hakemukseen voi liittää kuvia teoksista värivedoksina, valokuvina, videoina tai dioina (ei miel. originaaleja). Liitä mukaan myös teosluettelo, josta ilmenee töiden tekovuosi, tekniikka ja koko sekä ansioluettelo, josta selviää yhteystietosi. Kirjoita myös jokaiseen teokseen oma nimesi.

- Lähetä hakemuksesi 1.6.2001 mennessä osoitteeseen Rivinväli ry, c/o HeSeta, Hietalahdenkatu 2 B 16, 00180 Helsinki. Lisätietoja em. osoitteesta tai sähköpostitse minna.vaisanen@iobox.fi. Hakuasiakirjoja ei palauteta.

- Projektin toisessa vaiheessa valitaan näyttelyyn pääsevät teokset. Tarvittaessa näyttely jurytetään (taiteentutkija Leena-Maija Rossi, valokuvaaja Ulla Jokisalo, kuvataiteilija Minna Väisänen). - Näyttelyyn valituille ilmoitetaan hyväksymisestä 29.6.2001 mennessä. Samalla annetaan lisätietoja näyttelystä. - Näyttely pidetään syyskuussa 2001 Naisasialiitto Unionin tiloissa (Bulevardi 11 A1).

Muuta huomioitavaa:

- Jos pidät Suur-Helsingin alueella samaan aikaan teemaan liittyvää näyttelyä voit halutessasi ilmoittaa näyttelytiedot myös meille. Julkaisemme näyttelytiedot ohjelmavihkossamme.

Tribaditoimikunnan puolesta

Minna Väisänen, Näyttelyvastaava

[tulostettava versio >>]