Haluaisitko olla mukana tuomassa Tribadiviikon tapahtumiin oman lisäsi? Alla muutamia vinkkejä:

Edith, Gertrude, Virginia: Menneiden vuosisatojen salonki

Vaikka menneiden vuosisatojen naisista puhuttaessa ei ongelmitta voidakaan vetää yhtäläisyysmerkkejä tämän päivän lesbo-, bi- ja transidentiteetteihin, se ei tarkoita etteikö historiasta löytyisi kiehtovia esikuvia ja inspiraation lähteitä myös nykyisen maailmanajan tarpeisiin.

Salonkia varten haemme avoimella kutsulla lisää romanttisia ystävättäriä, naisrakkauden runoilijoita, boheemeja naistaiteilijoita, naissotilaita ja muita lgbt-yhteisön historiankirjoitusta rikastuttaneita hahmoja. Roolihenkilöään voi ilmentää muutaman minuutin esityksellä. Kysy lisää Virvalta (virva.hepolampi@mbnet.fi)

 

Torajyvästä Extaasiin ja Pingviiniklubiin

Viime vuoden Tribadien 1970-luku -illasta edetään tänä vuonna 80-luvulle. Lesboyhteisölle vuosikymmen oli värikäs ja tapahtumarikas. Tämän historian tuominen nykyhetkeen, edes kursorisesti, on mahdollista osallistuvan yleisön kautta!

Yleisökeskusteluun voit valmistautua pohtimalla mitkä tapahtumat, ryhmät, estetiikat, innovaatiot ja julkisuuden ilmiöt koskettivat itseäsi 80-luvulla. Jos olit itse uuden ajan airuena omalla paikkakunnallasi tai aktiivina avaamassa uusia näkökulmia lbt-elämään, ilmoittaudu alustajaksi paneeliin. Aikakautta heijastavia valokuvia kaivataan kuvattavaksi diasarjaa varten, muitakin tallenteita ja esineitä (mainoslehdykät, julisteet, jäsenkortit, lehdet, lehtileikkeet, videot, ääninauhat jne) laitetaan mielellään nähtäväksi ja muisteltavaksi. Vinkit vastaanottaa Virva (virva.hepolampi@mbnet.fi)

 

Sateenkaarinäyttely

Sateenkaarinäyttely on lbt-ihmisten sateenkaarikoristeisista vaatteista ja tavaroista sekä niihin liittyvistä tarinoista rakentuva kokonaistaideteos.

Lähetä tai tuo näyttelyyn lainaksi omat sateenkaaritavarasi ja kirjoita lapulle niiden tarina tai mitä sateenkaarisymboli yleensä sinulle merkitsee. Laita mukaan oman nimesi/nimimerkkisi ja toimita se yhteystietojesi kanssa Katriinalle  (katriina.koskinen@welho.com) tai tuo se henkilökohtaisesti PANDiin näyttelyn pystytyspäivänä su 5.9 klo 18 - 21 tai ma 6.9 klo 12 - 15.

 

..................................................................................................................

Uusi hallitus 2004

Rivinväli ry:n uusi hallitus valittiin vuosikokouksessa 25.2.2004. Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Katriina Koskinen ja varapuheenjohtajana jatkaa Auli Köngäs. Rahastonhoitajana toimii Virva Hepolampi ja sihteerinä jälleen vuoden tauon jälkeen Minna Katela. Varajäseniksi valittiin Liisa Karvonen ja Veronica Saarela.