Sisällä - In the Life: Lesbokoti

Tribaditapahtumalla on käytössään koko viikon ajan oma tila, ns. Koetila, Fleminginkadun ja Helsinginkujan kulmassa. Koetilan isoihin ikkunoihin pystytetään Tribadiviikon ajaksi ennennäkemättömän kaikenkattava asumis- ja sisustuskulttuurinen näyttely.

Rahoittajille suunnattua tuotantosuunnitelmaa lainataksemme:
Suuren (lesbo-, bi- ja trans-) identiteettikeskustelun aikana ei ole juurikaan analysoitu identiteettien materiaalisia tekijöitä, konkreettista esineistöä, jonka päivittäinen läsnäolo vahvistaa käsityksiämme itsestä, viiteryhmistämme ja arvoistamme.

Näyttely on nähtävillä Koetilan ikkunoissa koko viikon ajan. Lisäksi Koetilan oma tribaditalkkari pitää ovia auki parin tunnin ajan päivittäin näyttelyyn tutustumista varten. Tilassa on myös lähinnä iltaisin omaa tribadista ohjelmaa.

Alkakaapa katsella omia ja ystävienne koteja sillä silmällä sekä raportoikaa potentiaalisista näyttelyesineistä Virvalle tai Terhille. Taulujen, julisteiden, kirjojen sekä erilaisten koriste-, muisto- ja käyttöesineiden lisäksi tilaan voidaan mahduttaa joku mööpelikin. Esineitä katsastaessa on kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että tribaditapahtuma ei ole vakuutettu (eivätkä siis myöskään näyttelyesineet).