Rivinväli ry

Rivinväli-yhdistys perustettiin ja rekisteröitiin keväällä 2000 Tribadien yöt ja päivät -tapahtuman työryhmän toimesta ensimmäisen laajamittaisen kotimaisen lesbokulttuurihankeen tueksi.

IDEA

Pyrkimyksenä on pitää ovet kutsuvasti avoimina monimuotoiselle tekemiselle ja kokemiselle eri taiteenlajien, kulttuurielementtien, identiteettien, ikäpolvien ja maailmankatsomusten parissa. Luomalla yhteistyöverkostoja, tarjoamalla tapahtuma-areenoja, tiedotuskanavia ja taloudellisia toimintaedellytyksiä yhdistys pyrkii yhteistyössä muiden alan järjestöjen kanssa edistämään

  • - lesbo-, bi- ja transteemoja käsitteleviä taide- ja kulttuurihankkeita
    - lesbojen, bi-naisten ja muiden naisia rakastavien naisten sekä transgender-ihmisten kulttuurista aktiviteettia
    - lesBistä yleisöä puhuttelevaa kulttuurista tarjontaa
    - kulttuurisesta näkökulmasta käytävää julkista keskustelua lesboudesta ja siihen liittyvistä aiheista

TOIMINTA

Vuosittaisen lesbisen 'Tribadien yöt ja päivät' -kulttuuritapahtuman lisäksi muita soveltuvia toimintamuotoja voisivat olla pienimuotoisemmat happeningit, esitykset, konsertit, kurssit, huvitilaisuudet, jatkuvaluontoiset työryhmät, tiedotus- ja julkaisutoiminta jne. Itse kukin masinoi ensisijaisesti omien kiinnostustensa mukaista toimintaa, toisaalta hyviä ideoita ja keinoja niiden toteuttamiseksi sikiää helposti inspiroivassa seurassa. Ainoa sääntöjen vastainen toimintatapa on taloudellisen voiton tavoittelu.

JÄSENYYS

Tehokkain keino omien lesbo-, bi- tai transinspiroituneiden kulttuuri-intressien aktivoimiseksi on liittyä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenenä pysyt parhaiten ajan tasalla tapahtumien suunnittelussa ja pääset välittömimmin vaikuttamaan toiminnan ideointiin ja toteutukseen - tai voit ryhtyä äänettömäksi tukijäseneksi.

Jäsenmaksu vuodelle 2004 on 10 euroa, tukijäseniltä 15 euroa tai enemmän ilman ylärajaa. Opiskelijoille, varusnaisille, vähävaraisille työttömille ja eläkeläisille on alennettu jäsenmaksu 6,50 euroa.

Maksa yhdistyksen tilille Ålandsbanken 660100-1952175, viestiin sp-osoite, postiosoite tai puhelinnumero.

LISÄTIETOJA

Virva Hepolampi, 044-501 4551, 09-825 0956
Auli Köngas, Katriina Koskinen  

Lue Tribadien yöt ja päivät -tapahtuman alkuhistoriasta>>